us gb dk

Log på OPRET Annonce

Login til din annoncørprofil

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Opret en annoncørprofil

Skal udfyldes (*)
Navn *
Brugernavn *
Kodeord *
Gentag kodeord *
E-mail *
Gentag e-mail *
Sikkerhedskode *
23 februar

Bilplejeprodukter

Skrevet af 

For nogle bilejere er det tilstrækkeligt at køre sin bil i vaskehal og købe en ekspres vask til 29 kr. eller deromkring. For andre betyder bilen mere og deres biler fortjener kærlighed og omsorg med kvalitets bilplejeprodukter.

Der findes mange forskellige produkter på markedet til at holde en flot bil, men pris og kvalitet varierer.

En billig autoshampoo kan sagtens bruges til at vaske bilen, men skal der gøres lidt ekstra ud af det, må man vælge et kvalitetsprodukt der ikke nødvendigvis behøver at være meget dyrere end discount mærkerne. Ligeledes kan man give sin bil voks med et OK resultat ved brug af billig autovoks, men skal den stå knivskarp med en hård overflade med flot glans er det svært at komme udenom de dyrere autovoks med dyr Carnaubavoks. Denne voks udvindes fra brasiliansk palmevoks og giver en fantastisk flot overflade med let resultat. Der er flere producenter på markedet men fra USA, hvor der er en gammel tradition for at pleje, behandle og udstille flotte biler på udstillinger, kommer nogen af de bedste produkter.

Eksempelvis har firmaet The Treatment Products Ltd. i Chicago, USA, siden 1972 fremstillet og solgt kvalitets bilplejeprodukter, hvor mange Showvindere har brugt firmaets produkter. I Danmark har firmaet  Risskov Biler i Århus import rettighederne og kan henvise til nærmeste forhandler:

http://www.risskovbiler.dk/bilpleje.html

 

Mere i denne kategori: « Route 66