us gb dk

Log på OPRET Annonce

Login til din annoncørprofil

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Opret en annoncørprofil

Skal udfyldes (*)
Navn *
Brugernavn *
Kodeord *
Gentag kodeord *
E-mail *
Gentag e-mail *
Sikkerhedskode *
12 august

Dream Racing Las Vegas

Skrevet af 

Er man i USA i nærheden af Las Vegas, og har man samtidig en passion for fuldblods sportsvogne, så må man ikke forsømme et besøg på Las Vegas Motor Speedway lige udenfor byen, hvor der er mulighed for at komme til at køre rigtig stærkt i sin drømmebil (eller drømmebiler), da firmaet har mange forskellige drømmebiler at vælge imellem. Rent My Dream besøgte banen i juli 2015 og prøvekørte et par af firmaets Ferrarier.

Man kan selv opsøge firmaet Dream Racing direkte på racerbanen, men bestiller man i forvejen kan man gratis få transport frem og tilbage mellem banen og Las Vegas centrum. Vi havde kontaktet banen i god tid og på det aftalte tidspunkt blev vi sammen med øvrige deltagere på dagen hentet og kørt ud på banen som aftalt. Turen fra centrum til banen varede kun en lille halv time, og allerede da vi nærmede os banen, kunne vi fornemme, at det var et sted, hvor der var mulighed for at køre rigtig stærkt. Banen er cirka 2 km lang med 9 udfordrende sving og en lokkende langside, hvor bilerne let kommer over 300 km/t.

Efter ankomst, hvor vi gik forbi rækker af parkerede Ferrarier, Lamborghinier, Porscher og andre sportsvogne, blev vi budt velkomne og blev ført ind i et teorilokale, hvor dagens instruktører præsenterede sig. Der var herefter undervisning på storskærm i banens indretning, køreteknik og ideal racekurver.

indgangSå var tiden kommet til at køre i simulatorer, hvor alle simulatorne var sat op til banen, vi senere skulle køre på, og mens man lærte banen at kende i det ufarlige test miljø, gav ens personlige instruktør gode råd om, hvordan de forskellige sving skulle tages. 

simulatorNår instruktøreren var tilfreds med det han så, afsluttede vi simulator- kørslen og gik endelig ned til banen, hvor der skulle køres.

 

458458b

Vi havde til dagen bestilt en Ferrari 458 Italia, en Ferrari F430 Scuderia samt efterfølgende hotlaps i en Ferrari 458 GT Race Car. Forventningen lyste ud af alle deltagere da vi i 40 graders varme gik over mod pitområdet, hvor dagens biler var kørt frem. Folk fandt hurtigt frem til den bil der var bestilt og kørt frem til én, og så var der kun at iføre sig hjelm og køredragter, men grundet varmen, foretrak flere at nøjes med hjelmen.

scuderiaDen første bil vi kørte ud på banen var en 458 Italia. Det føltes fantastisk at sidde i førersædet og starte motorens 570 HK til live. Den stor 4,5 liters V8 startede med et brøl og vi var klar. Instruktøren i passagersædet gav grønt lys og vi kørte ud på banen. For hver omgang blev omgangstiden kortere og kortere og efter et par omgange føltes 300 km/t ikke som noget særligt.bagfra

Dernæst var det en tur i "vores" Ferrari 430 Scuderia der ventede. Her sad vi bag rattet i en bil med 4,3 liters V8 motor, der med sine 510 HK klarede en topfart på 317 km/t og 0-100 km/t på bare 3,6 sekunder. Bilen føltes fantastisk letkørt og var let at dreje rundt i svingene med høj hastighed. Langsiden føltes pludselig meget kort, når man for enden af langsiden med over 300 km/t skulle bremse kraftigt ned og styre bilen gennem det efterfølgende venstresving.

Syntes vi, at det havde været sjovt at køre de første 2 biler var det intet ved siden af dagens sidste oplevelse. Med en af instruktørerne bag rattet blev vi med tung speederfod kørt rundt på banen i en ægte Ferrari Race Car med 512 HK, V8, med 0-100 under 3,6 sek. en stærkt vanedannende oplevelse.

gtEfter kørslen var der uddeling af diplomer for dagens indsats og fri leg ud og ind i de parkerede biler. Det er ikke hver dag man har mulighed for at kravle rundt i biler som f.eks. Lamborghini Aventador, McLaren Mp4-12c, adskillige Ferraier, Porscher og Mercedes SLS SMG.

Som tidligere nævnt er det en oplevelse i særklasse der klart kan anbefales og selv om man siger, at dét der sker i Vegas bliver i Vegas, så har vi for altid oplevelsen med os fra et velfungerende arrangement i nogle af verdens dyreste biler.

bane