us gb dk

Log på OPRET Annonce

Login til din annoncørprofil

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Opret en annoncørprofil

Skal udfyldes (*)
Navn *
Brugernavn *
Kodeord *
Gentag kodeord *
E-mail *
Gentag e-mail *
Sikkerhedskode *
05 juni

Træf- og køretøjsdag på Wedelslund Gods 2015

Skrevet af 

På grundlovsdag den 5. juni blev der for 4. år i træk med stor tilslutning afholdt træf- og køretøjsdag på Wedelslund Gods ved Galten. Igen i år kom der flere tusinde besøgende for at se de mange spændende biler, der havde valgt godset som udflugtsmål. Mange spændende biler blev parkeret i parken og rundet på ejendommen, så gæsterne kunne nyde solen, se bilerne og få en  god biloplevelse.

Allerede fra tidlig morgen begyndte rækken af klassiske køretøjer at vokse og ind gennem godsets vognport kørte en skøn blanding af mange af bilhistoriens ikoner. I rækkerne sås alt fra klassiske Rolls Roys, åbner dollargrin, røde brandbiler og engelske klassikere til militærhistoriske køretøjer. Den rungende akustik i vognporten fik mange bilejere til lige med et smil på læben at træde en ekstra gang på speederen med koblingen i bund, for at få den fulde glæde af den velkendte lyd fra f.eks. en buldrende V8 motor.DSC02441DSC02434

 

 

 

 

 

 

Bilklubberne var flot repræsenteret og foran godsets hovedindgang fremviste Jaguar Klubben rækker af medlemmernes biler, mens der i parken blandt andet var flere amerikanerbil klubber og ikke mindst Militærkøretøjs Klubben med et udstillet tableau.

DSC02465

Overalt var der god stemning og mulighed for at få en god bilsnak. Parken var fyldt med spændende biler, hvor hovedtemaet var biler ældre end 25 år. Der var områder forbeholdt MC´ere og igen andre områder for lastbiler og busser. Bilejere hyggede sig mellem bilerne og nød enten den medbragte mad eller havde købt frokosten ved en af arrangementets madsteder.

På gårdspladsen var stemningen i top med livemusik. Bandet The Shakers spillede op til Rock & Roll og afløstes senere af H.P. Langes Blues Band der spillede traktorblues. Stemningen var i højsædet og rammerne ligeså.

Selvom bilerne fik megen opmærksomhed blev alles blikke rettet mod himlen kl. 12.00 hvor Wedelslund fik besøg af en af 2. verdenskrigs måske mest berømte ikoner. Et Spitfire jagerfly i RAF bemaling fløj ind over stedet og viste flyets manøvredygtighed ved en serie luftakrobatiske manøvrer. Et stort tilløbsstykke der skabte begejstring blandt tilskuerne.sp

I godsets gamle staldbygninger var der salgsboder med alt fra legetøjsbiler til motorolie. Rent My Dream var også til stede med en stand og vil gerne sige tak til alle der stoppede op for en god bilsnak.

DSC02475

Med betragtning af de tydeligvis mange glade gæster, sammenholdt med de mange spændende biler, kan vi klart anbefale at sætte kryds i kalenderen næste år, hvor Wedelslund Gods garanteret igen afholder Træf- og køretøjsdag.DSC02479DSC02478DSC02468DSC02481DSC02483